Cabrio in de winterstalling?? Natuurlijk niet!! Want wij organiseren dit jaar een jubileum-editie!

Op zondag 3 februari 2019 organiseert Cabriotour.nl alweer de tiende editie van de populaire “Wintertour”. Deelnemers uit binnen- en buitenland komen ditmaal naar een bijzonder stukje Nederland, namelijk: de provincie Zeeland...!

De route zal de verschillende gezichten van deze mooie provincie laten zien. Aan de ene kant de authentieke Zeeuwse dorpjes en de uitzichten over het water, maar ook het industriële gezicht van de (niet te missen) haven van Vlissingen worden aangetikt.

De Wintertour bestaat dit jaar uit een middagprogramma van circa 13:00 – 17:00 uur (optionele brunch vanaf 11:30u) en de route zal in totaal circa 100 Km beslaan. Vertrekpunt is het gezellige Van der Valk Hotel in Goes, en halverwege de route zal ook een pauze plaatsvinden om “even op te warmen”.

Om in de stemming te komen, bekijk hier het foto en videoverslag  van een vorige Wintertour.

Wil je voorafgaande aan de tour van een overheerlijke brunch genieten? Of juist na afloop van de tour genieten van een heerlijk driegangenmenu, en/of heerlijk overnachten in het mooie hotel? Alles is mogelijk, maar niets moet.

Graag tot ziens op 3 februari!