Lunch

Iedere zondag verzorgt Hotel Goes een zeer uitgebreid Brunchbuffet.

Op het buffet staat voor u klaar:

  • Soep met bijpassend garnituur
  • Verschillende salades
  • Diverse broodsoorten en luxe broodjes
  • Mini sandwiches en wraps
  • Hartig en zoet beleg
  • Diverse koude vis- en vleesgerechten
  • Diverse warme lunchgerechten
  • A la minute bereide vis– en vleesgerechten van de bakplaat of uit de wok
  • Uitgebreid dessertbuffet met o.a. schepijs, bavarois, petit fours en diverse kaassoorten
  • Inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen.

 

Prijs: € 25,50 p.p.

 

3) Diner

Het hotel verzorgt voor Cabriotour.nl het volgende diner:

Voorgerechten

Sallandse plaatham met crème van gorgonzola, stoofpeer, rucola cress en cashew
Rilette van gerookte forel met mayonaise van mierikswortel, peper pareltjes, frisee en gefrituurde kappertjes
Zeeuwse mosterdsoep met Zeeuws spek en lobbige room

Hoofdgerechten

Diamanthaas met shiitake, zoete uitjes en rode wijn-sjalottensaus
Zalm teriyaki met knoflookrijst, sojaboontjes en Thaise komkommer salade
Groene curry met markt verse groenten, tofu, limoenblad en kokosmelk

 

Nagerechten

Verse wafel met warme kersen, vanille-ijs en slagroom
Surprise dessert geïnspireerd door de chef
Verschillende biologische kaassoorten met appelstroop, marmelade en notenbrood

Prijs: € 31,- p.p.