In de afgelopen jaren heeft Cabriotour.nl al meerdere keren het buitenland opgezocht; een delegatie daklozen vergezelde ons op diverse tours naar onder andere België, Duitsland, Polen en Tsjechië. Vaak kwam het verzoek “Wanneer gaan we eens naar het zonnige zuiden?”

Daarop hebben we nu een antwoord:

In september 2017 gaan we naar Frankrijk! Om precies te zijn naar het plaatsje Lalouvesc in het prachtige landschap van de Ardèche. De Ardèche maakt deel uit van de regio Auvergne-Rhône-Alpes, en ligt in het zuidwesten van Frankrijk op ongeveer 1000 km van Utrecht. Zeer gemakkelijk te bereiken via de route-du-soleil, en ook de prachtige route er naartoe is allesbehalve een straf. 

De Ardèche is met name bekent door zijn “Gorges”; diepe uitgesleten dalen waar een rivier door heen loopt. Aan weerszijde van de rivier stijgt het landschap weer snel en vindt men prachtige bossen en natuurgebieden. Terwijl het in september in Nederland alweer behoorlijk begint af te koelen, is de gemiddelde temperatuur in de Ardèche in september nog lekker rond de 25 graden; heerlijk weer voor de cabriorijder!

Deze “Cabriovakantie” zal plaatsvinden van 10 t/m 15 september 2017, met daarbij de mogelijkheid om enkele dagen te verlengen om nog “op eigen houtje” van de omgeving te genieten.

Kosten: € 475,- per persoon (op basis van half pension)